Menu

Kr 100.000,- til tyngste fisken som fanges!

  • Skrevet av 

OSLO: 22. august arrangeres Oslo Internasjonale Fiskefestival på Rådhusplassen for første gang. Her blir det fiskemat, barneaktiviteter, demonstrasjoner av utstyr, gratis båtturer, fiskeopplæring for barn og mye mer. I tillegg blir det en fiskekonkurranse der den som får den tyngste fisken stikker av med kr 100.000,- i premie!

Det er Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) og Hooked.no som i  samarbeid arrangerer Oslo Internasjonale Fiskefestival. Hensikten med festivalen er å sette fokus på de fantastiske verdier som ligger i den blå fjorden som strekker seg rett inn i Oslos hjerte og med de flotte fiskemulighetene som følger med.

Det vil bli et levende festivalområde, med mange ulike fiskeaktiviteter. Akvarium med fisk, test av utstyr, fluebinding, fiskeskole for de minste, gratis båttur med innlagt fiske, fisk som mat og mye mer vil fylle rådhusplassen. Festivalen starter klokken 10.00 og avsluttes kl 18.00, er gratis og passer for hele familien.

Du kan vinne 100.000,-!
Langs bryggeanleggene rundt Rådhusplassen avholdes en fiskekonkurranse med 100 000 kr til vinneren: Kl 13.00 går startskuddet for den store fiskekonkurransen. Det skal fiskes i 2 timer, og deltager med tyngste fisk vinner. Alle over 18 år kan delta i kampen om den store premien, men det settes også opp en barneklasse med egne premier for de under 18 år. Deltagelse i konkurransen er gratis. 

Ordfører Fabian Stang stiller opp og deler ut premiene etter fiskekonkurransen.

Programleder for dagen er Leo Ajkic som fra en scene skal sy det hele sammen og fortelle publikum om hvem som ligger i tet. Ajkic er godt kjent fra programmene «Typen til», Leos reise» og «U-landslaget». Det er kanskje ikke fullt så kjent at Leo har en fortid som sportsfisker!

Festivalen inngår som et av flere arrangement i Friluftslivets År med slagordet "Nå er det din tur!"

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss