Menu

Dette bør du vite før teltturen

  • Skrevet av

Telting er en perfekt sommerferieaktivitet. Er det en stund siden sist, kan det kanskje være greit med en påminnelse om hva som skal til for en vellykket telttur?Fritt fram i utmark

Les mer

- Turistskatt vil svekke friluftslivet

  • Skrevet av

Flere partier ønsker nå å gi kommuner tillatelser til å innføre en turistskatt for å dekke utgifter som kommunene har ved reiseliv. Norsk Friluftsliv mener dette også rammer friluftslivet, og kan åpne for andre avgifter ved ferdsel i naturen.

Les mer

TIDENES SOMMER I FJELLET

Turistforeningens melder om rekordvekst i medlemmer og besøkstall på hyttene i sommer. Aldri har så mange overnattet på en betjent DNT hytte, og aldri har foreningen hatt flere medlemmer. Ønsket om en aktiv og opplevelsesrik sommerferie trekker folk til fjells.

Les mer

Vær forberedt til fjellturen

  • Skrevet av

Nordmenn og utenlandske turister går fjellturer som aldri før og stadig flere turgåere trenger hjelp. Norsk Luftambulanse AS må oftere hente ned utslitte turister som har feilvurdert både turen og egne evner.

Les mer

Filmet Østmarkaulvene på musejakt

Ferske opptak fra Østmarka viser de to gjenværende ulvene i reviret som jakter på det som trolig er mus i gresset. Opptaket er gjort av et viltkamera som tilhører Norsk institutt for naturforskning (NINA).

Les mer

ENDELIG DNT SKOLEFRI!

Har barna blitt for store til å være på SFO når du er på jobb i skolens ferier? Lurer du på om det finnes noe gøy de kan være med på? Svaret er DNT Skolefri - et friluftslivstilbud til barn og unge i skolens ferier.
Les mer

LES OGSÅ

Følg oss