Menu

Appen for alle hundeeiere

  • Skrevet av 
Den 24.juni lanserte Royal Canin en app for alle hundeeiere, som allerede har blitt en suksess på App Store. Appen er gratis, og den første i sitt slag her til lands
Hundeappen er nyttig for deg som er hundeeier, enten du er aktiv i et hundemiljø eller har en selskapshund som følgesvenn. Den er også for deg som vurderer å bli hundeeier, siden du kan lære om hunderaser og kanskje finne en hund som passer deg. I appen kan du også søke etter informasjon i førstehjelpsbiblioteket, registrere aktiviteter med hunden din, finne nærmeste veterinær og fôr-forhandler, få en oversikt over omplasseringshunder og mye mer.

Royal Canin lanserte den 24.juni en app for alle hundeeiere, som allerede har blitt en suksess på App Store. «Hundeappen» er en norsk app til iPhone og Android, utviklet av Metroneti tett samarbeid med Royal Canin og Society for the Prevention of Cruelty to Animals ( SPCA ), som jobber for dyrevelferd i Norge. Appen er gratis, og den første i sitt slag her til lands.

 – SPCA Norge er stolte av å være en del av Hundeappen. Vi syntes førstehjelpsbiblioteket for hunder er veldig nyttig, og håper mange hundeeiere vil benytte seg av det. Hundeappen kan i beste fall være med på å redde livet til en hund […] skriver SPCA Norge på hundeappen.no sine sider.

Kan hunden min dø av å spise sjokolade?
Livsviktige svar og fakta får du i et oversiktlig førstehjelpsbibliotek på Hundeappen. At gjærbakst kan bli til alkohol i hundens mage er et eksempel på noe alle hundeeiere burde vite. Skulle du trenge profesjonell hjelp, gjør funksjonen “finn en dyrlege” det enkelt å finne frem ved hjelp av GPS og et kart.

Tren med hunden din

Denne funksjonen sporer og logger aktiviteter som jogging og agility, og viser andre brukere som går tur med hunden i samme område på samme tid. Perfekt for hunder og eiere som ønsker å komme i form.

Velg riktig fôr til din hund

Med fôrvelgeren taster du bare inn hundens alder, rase og eventuelle behov – så får du en anbefaling på hvilket fôr som passer best til din hund, i tillegg til nærmeste forhandler.

Savnet eller funnet hund?

Savner du, eller har du funnet en hund, kan du kjapt registrere det på hundeappen. Denne delen er også knyttet opp mot Facebook for enkel deling.

Finn en adoptivhund

I samarbeid med SPCA, kan du enkelt se hvilke hunder som ligger ute til adopsjon. Du finner også et oversiktlig rasebibliotek i appen, hvor 340 ulike hunderaser er representert.

– Denne appen er nyttig for deg som er hundeeier, enten du er aktiv i et hundemiljø eller har en selskapshund som følgesvenn. Den er også for deg som vurderer å bli hundeeier, siden du kan lære om hunderaser og kanskje finne en hund som passer deg, sier Royal Canin Norge.

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss