Menu

Ikke svenske tilstander med snøscooter

  • Skrevet av 

FRILUFTSLIV: Regjeringen vil ha lokal forvaltning av motorferdsel, men samtidig vil vi ha på plass et strengt nasjonalt regelverk som ivaretar friluftslivets og naturens interesser. Det skal ikke bli svenske tilstander i Norge. Miljøverndepartementets statssekretær Lars Andreas Lunde var tydelig i sitt budskap da han på sitt første offisielle oppdrag som statssekretær talte til lederne av landets friluftslivsorganisasjoner 22. oktober.

Statssekretæren lovet at regjeringen vil ha høyt fokus på friluftsliv og en god dialog og samarbeid med friluftsorganisasjonene.
- Regjeringserklæringen er tydelig;  som regjering vil vi være opptatt av arbeidet med  friluftsliv som en viktig kulturarv, men friluftslivet  har en verdi i seg selv, skaper livsglede og god folkehelse. Vi vil legge til rette i hele landet slik at flere kommer seg ut i skog og mark. Sett opp mot andre tiltak er det å tilrettelegge for friluftsliv et lavterskeltilbud som koster lite og kan utøves av alle hele livet, sa statssekretæren.

Dette melder FRIFO

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss