Menu

Inngår samarbeid for å få 100.000 flere ut på tur

  • Skrevet av 

Den Norske Turistforening og NorgesGruppen inngår nå et helt nytt samarbeid. Målet er å få enda flere nordmenn til å bli glade i – og bruke naturen.

Både Den Norske Turistforening og NorgesGruppen har røtter som går 150 år tilbake. I tillegg til dype røtter i Norge, er begge til stede over hele landet; DNT med sine hytter, stier og foreninger, NorgesGruppen med butikker og engrosvirksomhet. DNT og NorgesGruppen ønsker å fremme et aktivt friluftsliv, sunn mat og rent miljø som sentrale elementer for å bidra positivt til den norske folkehelsen.

– Vi er glade over å ha fått med oss NorgesGruppen på laget. Samarbeidet gir oss mulighet til å nå vår felles ambisjon om å få 100.000 flere ut på tur innen 2018. Og vi ser frem til å servere et enda større utvalg av frukt og grønt på våre betjente hytter, samt samarbeid om utvikling av matvareutvalget på våre ubetjente og selvbetjente hytter, sier generalsekretær i DNT, Nils Øveraas.

Avtalen er treårig og innebærer deltagelse fra flere av NorgesGruppens forretningsenheter. Sammen med DNT skal blant annet Kiwi, Meny, Spar, Joker, Asko og Ali Kaffe bidra til mer turglede.

– Den Norske Turistforening har en sterk posisjon Norge. Vi er stolte av at vi nå finner sammen med DNT for å bidra positivt for den oppvoksende generasjonen, sier Tommy Korneliussen, konsernsjef i NorgesGruppen.

DNT og NorgesGruppen har satt følgende mål:

  • 100.000 flere nordmenn på tur innen 2018
  • Enda større utvalg av frukt og grønt på våre betjente hytter
  • Garantert god kaffe på alle DNTs betjente og ubetjente hytter
  • Medlemsvekst for DNT i 2016, 2017 og 2018

DNTs og NorgesGruppens felles mål skal nås gjennom konkrete tiltak når vi skal mobilisere gode lokale krefter, sikre enda bedre vareleveranser, lage felles kampanjer og utvikle produktsamarbeid.

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss