Menu

ENDELIG DNT SKOLEFRI!

Har barna blitt for store til å være på SFO når du er på jobb i skolens ferier? Lurer du på om det finnes noe gøy de kan være med på? Svaret er DNT Skolefri - et friluftslivstilbud til barn og unge i skolens ferier.
 
På DNT Skolefri treffer barna dine andre barn på sin egen alder; kanskje noen de kjenner fra før og helt sikkert nye de kan bli kjent med. I tillegg får barna frisk luft, de lærer mye nytt og har det gøy sammen med andre barn og dyktige ledere. Aktivitetene våre spenner fra ukesleirer i fjellet til enklere dagtilbud eller overnattingsturer i nærmiljøet, hvor barna deltar uten foresatte. Vi tilbyr både overnattingsturer og dagtilbud. 

 

Tre typer tilbud


Friluftskolen - et minne for livet
Friluftsskolen er på mange måter friluftslivets svar på Tines Fotballskole. Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13 åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne en lystbetont introduksjon til friluftsliv. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over tre til fem dager. Tilbudet kan inneholde en overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen er et samarbeid mellom DNT og Friluftsrådenes landsforbund.

Newtoncamp - tidenes tøffeste sommerferie
På Newtoncamp har vi fokus på friluftsliv, realfag og sunn mat. De som deltar på Newtoncamp får en praktisk tilnærming til realfaglige problemstillinger gjennom varierte friluftslivsaktiviteter. Campen varer fire-fem dager, som regel med overnatting. Her får man pirret nysgjerrigheten og finner svar på mange gåter. Newtoncamp er et samarbeid mellom DNT og Tekna.

Ferieleir - sommerklassikeren
Dette er det klassiske leirtilbudet over flere dager, med overnatting. Ofte legges disse leirene til DNTs egne hytter både i fjellet, langs kysten og i innlandet. Deltakerne får varierte friluftslivsopplevelser som padling, topptur, klatring, riding, avhengig av området leiren legges til. Flotte naturopplevelser og godt samhold står i fokus.

Velg etter klassetrinn

På DNT skolefri skal barn og unge få treffe andre deltakere på sin egen alder. 
Inndelingen etter klassetrinn er ikke absolutt, men gir tvert i mot rom for at søsken og venner i ulik alder kan delta på samme aktivitet om de ønsker det. Vi har delt inn aldersgruppene slik: 3. - 4. klasse5. - 7. klasse og 8. - 10. klasse
 

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss