Menu

Ønsker tips om åteplasser

  • Skrevet av 

STJØRDAL: Jaktistjordal bestilte åtebu av Ole Vig byggfag i vinter, og bua er i rute til årets revejaktsesong. Bua er skreddersydd for åtejakt på rev med flere praktiske løsninger.

 Den er konstruert for å kunne flyttes og transporteres med pallegafler. Videre er den utstyrt med to skyteluker, to vinduer for å kunne følge med rundt bua, det blir praktiske hyller i hjørnene, sengebenk som kan løftes opp ved behov, den er godt isolert, lyddempende ventiler, det er god ståhøyde innvendig og bua blir levert ferdig malt. Bua vil bli påmontert lys og solcelleanlegg for lading av batteri, slik at åtet blir opplyst.

 

Jaktistjordal vil også sette inn en metallkasse hvor telys kan plasseres, og på denne måten generere oppvarming uten å lyse opp bua innvendig, sier Stian Almestad.

 

Dette skal bli ei bu som er gratis og åpen for alle som ønsker å sitte på åte, hvor booking foregår på nettsiden vår, forteller Ivar Rium. 

 

Det vi nå ønsker, er tips om en skikkelig gullplass for hvor vi skal plassere åtebua der det trafikkerer mye rev, og samtidig er en bit unna etablerte åteplasser, sier Almestad.

- Det bør også være forholdsvis enkel adkomst og kort å gå fra veg som blir brøytet om vinteren.

 

Ikke nok med denne; Jaktistjordal har bestilt enda ei åtebu fra Ole Vig byggfag, slik at de kan tilby to prosjektåteplasser

 

På denne måten håper jaktistjordal at man kan gi et reelt tilbud til jegere som ikke har en egen åteplass fra før.

 

Dette håper vi kan bidra til økt rekruttering og interesse for revejakt i Stjørdal, spesielt blant unge jegere, sier leder av jaktistjordal Ivar Rimul

- Vi tror at dette tilbudet vil gi mange jegere en positiv og svært spennende jaktopplevelse i kommende jaktsesonger.

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss