Menu

NM Elgskyting i Trysil

  • Skrevet av 

 

Neste uke går norgesmesterskapet i elgskyting av stabelen i Trysil. Arrangementet vil trekke rundt 500 skyttere til bygda, i tillegg til familie og andre tilskuere. Norges beste elgskytter kåres lørdag 19. juli.

Det er ikke et lite arrangement de har påtatt seg, Trysil JFF og Trysil Skytterlag. NM Elg, som starter opp mandag 14. juli og avsluttes med finaleskytingen lørdag 19. juli, er et stort arrangement i jaktskyttersammenheng. Det er forventet rundt 500 aktive deltagere i løpet av de hektiske NM-dagene. Legger vi så til alle som henger med på lasset kan vi fort runde godt over tusen besøkende.

 Godt planlagt arrangement 

Det er et særdeles godt planlagt arrangement som møter deltagerne. Skytingen foregår på flotte Sundlia skytebane i Trysil, men også skytebanene på Tenåsen og i Østby vil bli tatt i bruk. Å bo godt er viktig i en lang konkurranseuke, og på Trysil kan du velge mellom hytter, leiligheter, hotell eller å bo på NM-campen. I tillegg til selve norgesmesterskapet blir det rikelig anledning til å legge igjen en del skudd i de mange press-skytingene, som er mindre konkurranser som legges inn i mellom. Det blir også rom for foredrag på kveldstid fra markante villmarksprofiler, og en gatefest er også lagt inn i programmet.

Familievennlig 

NM Elg er også en gylden anledning til å ta med hele familien for å oppleve det østlige hjørne av Sør-Norge. Trysil er jo en kjent turistdestinasjon, og det er lagt opp til en rekke tilbud for de minste og familien, både innendørs og ute. Vannaktiviteter, juving, klatrevegger, bowlingbaner og mye annet står klart, så her er det duket for en kjempeuke!

 Elgskyting som konkurransegren 

Elgskyting er skyting med rifle mot stillestående og bevegelig elgfigur på 100m avstand. Det skytes 5 skudd sittende og 5 skudd stående mot stillestående figur, samt 10 skudd mot løpende elg. 

 Program med alle skytetider, viktige tidspunkter og andre opplysninger om mesterskapet finnes påhttp://www.trysil.no/nmelg2014?tab=4 

 For mer info, kontakt NM-arrangøren ved Nils Olav Øverby 411 01 295, nmelg2014@gmail.com  

 eller jaktskytekonsulent i NJFF - Vidar Nilsen, vidar.nilsen@njff.no, tlf 95746100,

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss