Menu

Husk søknadsfrist for jaktprøver

  • Skrevet av 

 

Tida er inne for å planlegge neste års prøvevirksomhet på jakthundfronten. NJFFs lokalforeninger og fylkeslag må levere søknad om jaktprøver for 2015 innen 31.oktober 2014. Merk at blodspor- og fersksporprøver nå følger samme søknadsprosedyre som andre jakthundprøver.

- NJFF og Norsk Kennel Klub (NKK) oppfordrer til økt aktivitet i medlemsklubbene. Vi ønsker alle nye og gamle prøvearrangører hjertelig velkomne til å søke om å avholde jaktprøver i 2015, sier NJFFs jakthundkonsulent Roar Lundby. 

Det er viktig å huske at de som skal avholde blodsporprøver og fersksporprøver i 2015, nå må søke på samme måte som for de andre prøveformene. De som skal avholde blodsporprøver og fersksporprøver kan velge mellom bevegelige prøver (som kan avholdes gjennom hele sesongen) eller ordinær/ samla prøve som avholdes på en bestemt dato.

Forvaltes av NKK
Alle lokalforeninger og fylkeslag i NJFF kan sjøl logge seg inn på nettsidene til Norsk Kennel Klub. Velg "Klubb-administrasjon" under toppmenyen "Tjenester" og logg inn med klubbens ID-nr og passord for å registrere søknader.

NJFF-foreninger som ikke allerede har fått egen klubb-ID og passord fra NKK, kan kontakte Eva Pedersen i NKK på epost. Hun registrerer foreningen med egen klubb-ID, slik at hver forening sjøl kan logge inn, registrere og vedlikeholde sine ulike prøver.

Du finner mer informasjon om prøvevirksomheten, søknadsrutiner og regler på NKKs nettsider.

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss