Menu

Høstmøte med tre store fuglefotografer

  • Skrevet av 

LEVANGER: Onsdag 20. november innbyr ornitologene i Nord-Trøndelag til åpent høstmøte ved Høgskolen i Nord-Trøndelag (HINT) på Levanger.  I år stiller hele tre anerkjente fugle- og naturfotografer opp og vil vise mange utrolige fuglebilder.

De tre fotografene som denne gangne besøker de lokalte ornitologene i Nord-Trøndelag er Markus Varesvuo fra Finland, Gunnar Aus fra Sverige og Tom Dyring fra Norge.

- Vi har aldri tidligere hatt tre slike dyktige fuglefotografer på besøk samtidig. Dette skyldes et samarbeid vi har med Ole Martin Dahle i Flatanger. Alle tre er på plass hos Ole Martin i dagene rundt høstmøtet. Dermed tar de turen til HINT på Levanger for å dele mange av sine foto-opplevelser med oss, forteller ledrer i NOF Nord-Tøndlag Kjell Thore Leinhardt.

Blnkskudd fra i år

På det åpne høstmøtet vil Markus Varesvuo vise sine beste blinkskudd som han har tatt dette året, mens Gunnar Aus vil gi noen tips til hvordan man kan ta bedre fuglebilder. Tom Dyring fotograferer ikke bare i Norge og vil vise bilder fra flere verdenshjørner.

Møtet i Levanger er det femte av dette slaget som ornitologene innbyr til. På flere av disse møtene har oppmøtet vært i overkant av 100 tilhørere. Det tror Kjel Thore Leinhardt vil skje også denne gangen.

Topp i Europa

- Det at vi har fått tak i Markus Varesvuo, er nærmest som et scoop. Han regens som en av de aller fremste fuglefotografene i Europa og har nettopp sitt levebrød av å fotografere fugler. Han har levert en mengde bilder til artikler og andres bøker. Selv har han også gitt ut flere fotobøker med sine egne fuglebilder, forteller fuglelederen.

Under pausen på høstmøtet vil det derfor være mulig å sikre seg signerte eksemplarer av noen av bøkene, både fra Markus Varesvuo og Gunar Aus. Tom Dyring går med bokplaner, men så langt er det bare på planstadiet.

Velkommen

- Velkommen til en fantastisk fugle- og naturkveld onsdag 20. november på HINT i Levanger! Vi tror dette blir svært så innholdsrikt og spennende. Kjenner vi de tre fotografene rett, vil de fortelle om sine fuglebilder på en slik måte, at kvelden blir en stor opplevelse for tilhørerne, sier leder i NOF Nord-Trøndelag Kjell Thore Leinhardt. Møtet starter kl. 19.00 og vil vare i nærmere tre timer kaffepausen inkludert.

 

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss