Menu

Mer nytt på kamerafronten fra Ricoh

  • Skrevet av 

 

Ricoh fortsetter sin satsning på kameraer og på segmentet for tøffe, robuste vanntette modeller.

Nye WG-30 som er en etterfølger til WG-20, men mer enn bare en oppdatering, kommer i to modeller, WG-30 og WG-30W, sistnevnte med innebygget Wi-Fi for kommunikasjon med smarttelefoner.


Enda tøffere

Sammenlignet med forgjengeren er WG-30 enda tøffere, og kan nå brukes ned til 12 meters dyp i opptil 2 timer (vanntetthet tilsvarende IPX8 eller JIS Class 8). Den tåler også fall fra opptil 1,5 meter, og tåler et trykk på 100 kg og kulde ned til -10º C.


Teknisk fullspekket

Kameraet har en nyutviklet bakbelyst CMOS-sensor med 16 millioner piksler og en helt ny prosessor som gir store forbedringer i bilderesultatet, både når det gjelder stillbilde og video. Video-opptak i Full-HD.

Den populære makro-funksjonen, med belysning bestående av 6 LED-lamper plassert rundt objektivet, og enestående nærgrense, finnes fortsatt fra tidligere WG-modeller.


Støtte for smarttelefon

Ved å laste ned en dedikert app kan kameraet (WG-30W) styres fra en smarttelefon eller et nettbrett. Foruten å styre mange av kameraets funksjoner som f.eks. utløser, kan man også se på video-opptak i sanntid, samt laste over bilder og video trådløst.


Tilbehør
Kameraet leveres med karabinkrok for enkelt å kunne feste det på bæresele eller beltet.


Pris og levering
WG-30 vil leveres i midten av november og WG-30W en måned senere, med følgende cirkapriser:

  • Ricoh WG-30: Ca.pris: kr 2.599,- inkl. mva. 
  • Ricoh WG-30W: Ca.pris: kr 2.799,- inkl. mva.

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss