Menu

100 prosent autentisk ørneperspektiv (SE VIDEO)

  • Skrevet av 

 

28. september 2014 fløy for første gang en havørn, som har vært utryddet i Frankrike i over 50 år, over toppen av Eiffeltårnet i Paris og videre over Seinen og ned til Trocadéro-parken, hvor den ble møtt av en stor menneskemengde og sin fører, Jacques Olivier Travers. (SE VIDEO UNDER ARTIKKELTEKST)

Travers er lederen av den veldedige organisasjonen FREEDOM, hvis hovedmål er å gjeninnføre havørnen til dens naturlige habitat i de franske og i sveitsiske alpene.

Du kan se den spektakulære videoen og bilder fra havørnens flyvning i én av veldig få videoer som virkelig leverer et autentisk ørneperspektiv. Videoen ble filmet med Sonys HDR-AZ1 Action Cam Mini, som ble montert på ørnens rygg.

Sony er en offisiell sponsor av FREEDOM, og med Sonys action-kameraer kan organisasjonen presist dokumentere havørnens flyvninger. FREEDOM ønsker å bruke opptakene for å kartlegge arbeidet som må gjøres for å forberede terrenget for deres gjeninnføring.

De tekniske egenskapene til Sonys action-kameraer, som gjør det mulig å ta flotte Full HD-opptak takket være Sonys SteadyShotTM-teknologi, samt muligheten til legge GPS-data over opptaket, gjør disse videokameraene til ideelle verktøy for FREEDOM og gir dem innsikten de trenger for å utføre sin jobb. I tillegg åpner den lille størrelsen til Sonys action-kameraer for enkel montering på fuglene uten at det hemmer deres naturlige flyvning på noen som helst måte.

Se den spektakulære videoen av havørnens reise nedenfor.

Media

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss