Menu

Snart NM isfiske 2017

  • Skrevet av 
Det ønskes velkommen til Isfiske-NM på Mjøsa lørdag 4. og søndag 5. mars. NM-general Erik Olstad forteller at alt er i rute hos arrangørene, og er ikke snauere enn at han lover suverent fiskebett to uker i forkant.

- Forbredelsene er godt i rute. Alt av premier og slikt forventes levert i neste uke. Isen er ca 30-35 cm med ca 3-5 cm snø på toppen. Været kommer til å bli storslagent, med suverent fiskebett! Alt går på skinner, humrer Olstad.

Han forteller at Gjøvik-ordfører Bjørn Idberg kommer på søndag morgen. Det er ellers inngått avtale med Gjøvik Røde kors som tar ansvaret for sanitet og stiller med et lag pr dag som vil være ute på isen.

Overnattingsplass på Honne​

- Ellers vil Nordisk Fritid ha utsalg på travbanen under NM. De selger overskuddsmateriell fra Forsvaret, så her er det litt av hvert å få kjøpt. De bidrar også på premiebordet, forteller Olstad.

​​Arrangørene har et godt samarbeid med Honne hotell- og konferansesenter som kan tilby overnatting og god mat. Ikke minst er det gode muligheter for å tørke klær og fiskeutstyr dersom man måtte trenge det. Så husk å bestille overnatting!

Praktiske opplysninger​​

Det er NJFF Oppland som står som teknisk arrangerer av NM Isfiske i samarbeid med Snertingdal JFF, Gjøvik og Toten SFK, Toten JFF og Biri JFF. ​​​Konkurransen går på Mjøsa, der Biri Travbane er hovedsete for arrangementet. 

Der blir det konkurransesekretariat, oppmøte og utgang for fiskerne og premieutdeling begge dager. På Biri Travbane blir det også servering og salg av aktuelt fiskeutstyr.

Håper på god deltakelse​​

​Lørdag 4. mars er det lagkonkurranse og søndag 5. mars er det NM individuelt. Det skal fiskes i fire klasser; junior gutt, junior jente, dame og herreklasse. På arrangørenes nettside finner du informasjon om isforhold, tider og priser for påmelding mm.

​Isforholdene er gode og arrangørene håper på rundt 300 deltagere. De fleste vil nok komme fra det sentrale Østlandet, men arrangørene ønsker fiskere fra hele landet velkommen. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss