Menu

Bergans inviterer til fotosafari med miljøfokus

  • Skrevet av 

12 heldige vinnere får være med når Bergans arrangerer fotosafarien AdventurEco i august. Turen går med tog til Dovrefjell og setter fokus på miljø og bærekraft. Alle deltagerne vil bli utstyrt med Bergans’ mest miljøvennlige produkter.

Hovedmålet med turen er som alltid å skape turglede. I tillegg vil Bergans benytte arrangementet til å sette fokus på sitt engasjement for natur, miljø og bærekraftig produksjon.

Turdeltagerne får en rikholdig utstyrspakke til odel og eie. Denne inneholder Bergans-produkter laget med mer bærekraftige materialer som bluesign®-godkjente stofferRepreve®-polyesterog RDS sertifisert dun. Pakken vil også inneholde den splitter nye Eidfjord-jakka med ytterstoff iEcodear® som er et 30 % plantebasert polyestermateriale – en milepæl i utviklingen av mer ressursbesparende tekstiler.

LES MER OG SØK OM Å DELTA PÅ TUREN!

Bergans fortalte nylig at de, som en del av sin miljøsatsing Expedition 2020, har inngått et samarbeid med The WILD Project. Prosjektet er dansk og drives av de erfarne naturfotografene Helle Olsen og Uri Golman, som blant annet har National Geographic på kundelisten.

Under AdventurEco tar Olsen og Golman deltagerne med på fotosafari i Dovres svært artsrike natur. Dette blir en unik mulighet for naturelskere og fotointeresserte til å få proffe fototips og fylle albumet med store naturopplevelser. Det blir også gode fotomuligheter når Norges nasjonalfjell, Snøhetta, skal bestiges.

Olsen og Golman skal også gi turfølget et innblikk i sitt arbeid for vern av truet villmark. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss