Menu

Kok vann med din smartphone!

  • Skrevet av 

iKettle er ikke bare en høykvalitets vannkoker med førsteklasses design. Den er også appstyrt.

Det innebærer at brukeren kan starte vannkokeren med sin smartphone. Det går også å velge mellom fire ulike temperaturer - 65°, 80°, 95° og 100°. Derfor passe iKettle perfekt til all fra følsomme te varianter til grønn te og kaffe. Den tilhørende gratisappen tilbyr flere stilige funksjoner, som for eksempel å holde vannet varmt med en snooz funksjon.

Robin Vlek er innkjøper hos CoolStuff og det er han som har kjøpt inn iKettle. Selv om iKettle er den første i sitt slag, tror han det kommer flere slike produkter.

- Appstyrte husholdningsapparater er her for å bli. Jeg tror vi bare har sett begynnelsen, og snart styres det meste i hjemmet via din smartphone. iKettle er begynnelsen på denne enorme utviklingen og derfor er iKettle selvsagt et produkt for oss, sier Robin.

iKettle Kan også styres tradisjonelt med vanlige knapper. Dessuten har den også automatisk avstenging, varmeholdingsfunksjon og beskyttelse mot tørrkoking.

CoolStuff  blir innledningsvis eksklusive i Norden med dette produktet.

Vi er utrolig stolte over å være eksklusive i Norden, samt Tyskland i to måneder. CoolStuff er en veldig viktig plattform for våre leverandører når det gjelder utrulling av de siste og med innovative produktene på markedet. Derfor var det naturlig for vår leverandør å gi CoolStuff en eksklusiv periode for å utvikle samarbeidet våre ytterligere, sier Robin Vlek.

iKettle kan bestilles på http://www.coolstuff.no/iKettle-Appstyrt-Vannkoker

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss